top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Vanhimmisto tiedottaa

Kouvolan helluntaiseurakunta on hakenut seurakuntaan pastoria. Hakemuksia tehtävään on tullut neljä kappaletta ja kaikkiin on oltu yhteydessä. Vanhimmisto haastattelee varteenotettavat ehdokkaat ja mahdollisesti pyydämme myös puhujavieraaksi seurakuntaamme ensivuoden puolella, kun koronatilanne sen sallii.

Pastorin valinta päätetään seurakunnan virallisessa asiakokouksessa, johon vanhimmisto tulee antamaan ehdotuksensa parhaiten tehtäväänsä soveltuvasta henkilöstä.

Markku Toimela on toiminut virkaa tekevänä pastorina kuluneen syyskauden ja hänen työsopimustaan on päätetty jatkaa toistaiseksi, kunnes uusi pastori on valittu virkaan.

Diakonia pastori MarkkuToimela puh: 0408353472

Rukoillaan Jumalalta johdatusta ja viisautta tulevan pastorin valinnassa.Muuta huomioitavaa:

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen seurakunnassa ei järjestetä tilaisuuksia loppuvuonna. Tilaisuuksia voi katsoa toistaiseksi internetistä youtuben kautta https://www.youtube.com/channel/UCw_0ie2XOer5IeKhxG9Wu5A/videos

Kouvolan Helluntaiseurakunta

"Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä." Ps.23:1-2 Tervetuloa Kouvolan Helluntaiseurakunnan YouTube -kanavalle!

www.youtube.comTarkemmat ohjeet:https://www.kvlhelluntaisrk.fi/


Siunattua joulunaikaa
681 katselukertaa
bottom of page