top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Toukokuun Pastorin Terveiset

Pastorin tervehdys,


Lämmin kiitos tervetulojuhlasta, jonka seurakuntana järjestitte meille huhtikuun ehtoollisjumalanpalveluksen yhteydessä. On rohkaisevaa astua uuteen tehtävään, kun on johtajien, eri vastuunkantajien ja seurakunnan tuki ja rukous aloittaessa työtä.


Pastorin työ Kouvolan helluntaiseurakunnassa on lähtenyt liikkeelle verkkaisesti. Olen opetellut tuntemaan entisestään tuttuja ja ihan uusia seurakuntalaisia sekä seurakunnan toimintaa ja organisaatiota. Etsimme yhä asuntoa toukokuun lopulla tapahtuvaan muuttoomme. Olisin kiitollinen, jos seurakuntana voisitte yhdessä kanssamme pyytää rukouksessa Jumalalta johdatusta uuden kodin löytymiselle. Kiitos myös seurakunnalle väliaikais majoituksesta, jonka sain Viitakummusta tähän siirtymävaiheeseen.


Seurakuntamme kotisivulta luin näky-lauseitamme kuten “Lähellä Jumalaa, lähellä ihmistä” ja “Ihan kuin kotiin tulisi”. Tahdomme siis olla seurakuntana kotoisa, lämminhenkinen ja rento yhteisö, jossa ihmiset voivat kokea rakkauden, pyhyyden, hyväksynnän ja aitouden ilmapiiriä. Vain Jumala, joka on pyhä Rakkaus, voi luoda jotain tällaista ihanaa ja aitoa välillemme. Jeesus Kristus, joka on ainoa tie Isän yhteyteen ja tuntemiseen (Joh 14:7-8), tahtoo ja voi yhdistää erilaiset ihmiset toisiinsa toinen toistaan aidosti kunnioittaen ja rakastaen (Ef.2:14-22). Parempia näky-lauseita en voisi kuvitella seurakunnalla olevan. Kun teemme yhdessä työtä tämän eteen ja tämä aidosti toteutuu keskellämme, Jumala saa siitä kaikesta ylistyksen ja kunnian. Tällaisessa seurakunnassa ihmiset voivat hyvin ja ulkopuolistenkin mielenkiinto herää.


Rukoukseni on, että syksyn valtakunnallisen “Se löytyi”- evankeliointi mission aikana ja sen jälkeenkin saamme nähdä seurakunnassamme uusia ihmisiä, jotka ovat päässeet lähellä Jumalaa ja löytäneet hengelliseksi kodikseen seurakuntamme. Seurakunta- kodissamme saamme yhdessä kasvaa hengellisesti ja oppia tuntemaan yhä enemmän Jumalaamme. “


Minun onneni on olla lähellä Jumalaa, minä turvaan Herraan, Jumalaani, ja kerron kaikista Hänen teoistaan”( Psalmi 73:28)


Siunaavin kevätterveisin,


Tero Ojasalo

Pastori

91 katselukertaa
bottom of page