top of page
  • Writer's pictureKVL Helluntaiseurakunta

TIEDOTE 23.3.2020

DIAKONIA POIKKEUSTILANTEESSA

Poikkeuksellinen aika aiheuttaa monenlaisia tunteita ja tarpeita. Jos tarvitset rukoustukea tai keskustelua ole yhteydessä työntekijöihin.


Samoin jos tarvitset kauppa-, lääkäri- tai apteekkikäyntiapua, tai tiedät seurakuntalaisen joka on vastaavassa tilanteessa. Parhaiten tavoitat työntekijät toimistoaikana puhelimitse, tiistaina ja torstaina klo 9-12.


Jos haluat palvella avustustehtävissä ilmoittaudu työntekijöille


Manu Hagert 040-8468511

Markku Toimela 040-8353472


YOUTUBE

Olemme avanneet Kouvolan Helluntaiseurakunnan Youtube kanavan. Voit katsoa videoita alla olevasta linkistä.


https://www.youtube.com/channel/UCw_0ie2XOer5IeKhxG9Wu5A/featured?disable_polymer=true


KORONA JA VUOSIKOKOUKSET

Korona-virusepidemian aikana yli 10 hlön julkiset kokoukset on kielletty. Seurakunnan ja yhdistyksen vuosikokous ei sinänsä ole julkinen kokous, vaan rajatusti jäsenistölle suunnattu. Epidemian kannalta riski on kuitenkin sama, eli kokousten järjestämistä on syytä välttää.


Vuosikokouksesta on seurakunnan ja yhdistyksen säännöissä määrätty, että se on pidettävä vuosittain tiettyyn määräaikaan mennessä. Nyt epidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa on kuitenkin syytä jättää kokous pitämättä ns. force majeure -perusteilla eli pakottavista syistä. Tästä on kuitenkin tiedotettava jäsenistöä. Kokous tulee pitää heti kun se tulee mahdolliseksi. Edellisessä vuosikokouksessa valittu hallitus ja muut luottamushenkilöt jatkavat tehtävässään myöhemmin pidettävään kokoukseen saakka.


TALOUS

Nyt kun meillä ei ole yleisötilaisuuksia eikä mahdollisuutta kerätä kolehteja, voi kolehdin suorittaa seurakunnan tilille nettipankissa

FI59 1579 3006 1015 40 VIITE 110


Pyrimme tiedottamaan asioista viikoittain.


»Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.

Johannes 14:27


Siunaten, Vanhimmisto101 katselukertaa
bottom of page