top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Tiedote 1.6.2020

7.6. klo 11 aloitamme kokoontumiset rukoushuoneella.

Toimintamme on ollut tauolla maaliskuun puolivälistä lähtien. Tänä aikana olemme kaivanneet yhteisiä kokoontumisia, ystävien näkemistä, yhteisestä uskosta rakentumista. Seurakuntamme on aktivoitunut julkaisemaan youtube-videoita, jotka ovat saaneet suuren suosion. Monet ovat kertoneet tehneensä Uskotv:n kautta sohvavierailuja seurakuntiin ympäri Suomen.

Kesäkuussa koronarajoitukset lievittyvät, vaikka epidemia ei ole vielä kokonaan väistynyt maastamme. Sen myötä aloitamme sunnuntain päivätilaisuudet ja tiistain rukousillat, joissa yhä noudatamme viranomaisten turvaohjeita:

Ethän tule paikalle, jos vähänkään flunssaa / hengitystieoireita.

Ei kättelyä.

Pese kädet, käytä käsihuuhdetta.

Jos yskit / aivastat, käytä nenäliinaa tai hihaa.

Huomioi turvavälit.

Yläsaliin ja parvekkeelle otetaan maksimissaan yhteensä 50 henkilöä. Loput ohjataan takaoven kautta alasaliin, alakerrassa video yhteys.

Riskiryhmään kuuluvia pyydetään käyttämään omaa harkintaa osallistumisen suhteen.

Jos Herra suo… ja tekniikka toimii…, tarkoitus on myös välittää livelähetyksinä netin kautta sunnuntain Jumalanpalvelukset.

Seurakunnan vuosikokous pidetään ti 16.6. klo 18. Siinä käsitellään sääntömääräiset asiat. Lisäksi vanhimmisto ehdottaa Manu Hagertin työsopimuksen jatkamista 1.8. alkaen toistaiseksi voimassa olevana.


Siunaavin terveisin

Vanhimmisto


198 katselukertaa
bottom of page