top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Syyskuinen Tervehdys


Lämmin kesä alkaa olla nyt takanapäin ja syyskuukaudet edessä. Seurakunnassamme alkaa myös toiminta vilkastua,

kun väki palaa kesälaitumilta. Elokuussa ehdimme jo pitää Suvirannassa starttitilaisuuden tulevaan lähetysstrategiaan. Kahden vuoden projekti on nyt polkaistu käyntiin ja suuntaviivoja ja prioriteetteja tuumailtu. Kärki lienee siinä miten tavoittaa kaikkein saavuttamattomia.  Lähetysasiat ovat koko seurakuntaperheen yhteinen asia, edetään yhdessä rukoillen ja kysellen miten Jumala tahtoo meitä johdattaa tässä asiassa. Tiedotusta asiasta tulossa myöhemmin.

Olen tosi kiitollinen ja iloinnut tilaisuuksien hyvästä ilmapiiristä. Kiitos jokaiselle esirukoilijalle, vastuunkantajalle ja osallistujalle, tämä on yhteistyötä. Elämme muutosten aikoja ja silloin tarvitaan paljon rukousta, rohkeutta, toinen toistemme kunnioittamista ja yhteen hiileen puhaltamista. Rohkaiskoon alla oleva raamatun kohta meitä tähän kaikkeen.

”Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa. Ja vielä, veljet (ja sisaret), kaikki mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa.” Fil. 4:6-8

Pastori Ziku

41 katselukertaa
bottom of page