top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Pyhäkoulut pyörivät sittenkin

Pyhikset pyörivät sittenkin Betskulla normaalisti. Lasten oikeuksia eivät uudet rajoitukset rajoittaneet ja me pyhistiimissä koimme myös, että nyt jos koskaan on tärkeää, että pyhikset saavat jatkua. Huomioimme turvallisuuden pyhiksissä ja käytämme maskia ja pidämme huolta hygieniasta sekä turvaväleistä siten kuin se lasten kanssa on hyvä. Koin kuitenkin tärkeäksi huomioida myös ne, joita karanteeni tai muu vaatii olemaan kotona ja siksi täältä löytyy myös jatkossa netistä katsottavissa oleva pyhisopetus ja vinkkejä pyhikseen kotona.


Toimintaidea: Rakenna Legoista jälleen kertomuksen opetusta ja sovella itse leikkien asioita, joita saatamme kuka tahansa tehdä väärin toisia tai itseä kohtaan. Mieti myös, miten me voidaan pyytää anteeksi niin Jumalalta kuin toisiltammekin asioita, joita teimme väärin.

Askarteluidea: Maalaa isolle paperille vesiväreillä puu, jossa on paljon herkullisia hedelmiä. Kun maalaus on kuivunut, mieti mitä houkuttelevia asioita elämässä voisi olla ne hedelmät, jotka kuitenkin voivat olla väärin. Kirjoita asia tai pyydä aikuista kirjoittamaan hedelmän päälle asia, mikä voi houkutella.

Lauluvinkit: Sikin sokin (Maailma paras uutinen:Sara Lahtinen) Kun unta en saa (Musaralla) Positiivinen posetiivi (Monen monta mukavaa, Sara Lahtinen)

https://youtu.be/sWWTvAscT6A
18 katselukertaa
bottom of page