top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Marraskuun Pastorin Kirje

Hei kaikki!


Olen itse kesäihminen ja saan voimaa valosta. Nyt elämme kuitenkin vuodenaikaa, jolloin luonto on riisuuntunut ja valoa on vähän. Lisääntyvä pimeys helposti vie mieltä matalaksi ja energiatasot laskevat. Näin pastorin näkövinkkelistä kaiken tämän harmauden keskellä näyttää seurakunnassamme kuitenkin olevan valoa ja uutta puhkeaa kukkaan. Olemme johdossa päättäneet tiedottaa seurakuntaa aikaisempaa enemmän, että seurakuntaväki tietäisi paremmin mitä on suunnitteilla ja voisi olla paremmin mukana vaikuttamassa. Tulossa on 28.11. srk:n asiakokous, jossa jokainen halukas pääsee vaikuttamaan.


Sunnuntaitilaisuuksien alkamisajankohdasta on tullut palautetta, joten järjestämme kyselyn, jossa jokainen voi kertoa oman mielipiteensä. Lähetystyörintamalla suunnittelutyö etenee. Syksyn aikana on perustettu lähetystiimi, joka suunnittelee ja ideoi yhdessä seurakuntalaisten ja johdon kanssa tulevaa lähetysstrategiaa eli lähetysasioiden edistämistä seurakunnassamme.


Nuorisotyölle kuuluu hyvää. Illoissa on mukana myös sellaisia, jotka ovat vasta kiinnostuksen asteella ja se on aina hyvä merkki. Niin myös lapsi-, varkki- ja diakoniatyö ja monet muutkin työmuodot näyttävät olevan ihan hyvällä mallilla ja haluamme edelleen niitä kehittää.


Yksi vahva merkki seurakunnan hyvinvoinnista on seurakunnan talous, joka on hyvässä tasapainossa. Siitä suuri kiitos teille kaikille. Jatketaan samaan malliin! Rukoustilaisuuksissa tiistaisin ja keskiviikkoisin on myös ilahduttavaa aktiivisuutta. Rukoileva seurakunta on elinvoimainen ja rukouksen tärkeyttä kaiken perustana ei voi liikaa korostaa.


Jatkossa haluamme laajentaa päätöksentekopohjaa niin, että näkemyksiä tulee mahdollisemman laajasti ja että kaikki tulisivat seurakunnassa nähdyiksi ja kuulluiksi ja sitä myöten päätöksen teosta avoimempaa ja läpinäkyvämpää. On tärkeää, että meistä jokainen voi kokea työn yhteiseksi, jossa syntyy omistajuutta meille kaikille yhteisessä ja rakkaassa seurakunnassamme.


Yhdessä eteenpäin!


Siunattua loppusyksyä,


Pastori Jari

80 katselukertaa
bottom of page