top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Lokakuun Tervehdys

Hei kaikki,


Puut ovat alkaneet vaihtamaan väriä ja ulkona näkyykin kauniisti eri värejä. Syksy on selvästi saapunut ja ulkona huomaa, että uusi kausi on alkanut. Samoin tuntuu myös seurakunnassa. Uusi kausi on alkanut myös seurakunnan toiminnassa. Varkki- ja nuorisotyö on lähtenyt hyvin alkuun syyskauden alkaessa.


Viime perjantaina katselin ympärilleni alakerrassa ja näin, kun varkit pelasivat pingistä ja juoksivat ympäriinsä, samaan aikaan nuoret alkoivat saapua nuorteniltaan ja vapaaehtoiset ja vanhemmat istuivat pöydän ääressä ja söivät iltapalaa ja vaihtoivat kuulumisia. Alakerrassa oli aika kova meteli ja ehkä pieni kaaos mutta kun katsoin ympärilleni olin niin kiitollinen, koska tuntui niin kotoisalta ja oli niin hyvä ilmapiiri. Tuntui ihan siltä kuin olisi kotiin tullut, ja ollut perheen ympäröimänä. Jumala on selvästi tekemässä jotain uuttaa meidän seurakunnassa varsinkin varkkien ja nuorten parissa.


Seurakuntamme nettisivun etusivulla lukee " Ihan kuin kotiin tulisi". Puhuinkin juuri sunnuntaina siitä kuinka seurakunta on koti ja kuinka olemme kaikki perhettä. Meidän toivo ja rukous onkin, että jokainen seurakuntalainen ja jokainen uusi, joka tulee ovista sisään saisi kokea, että tämä seurakunta on heidän koti ja että me olemme todellinen seurakuntaperhe, joka huolehtii toinen toisistaan.


Kiitos teidän rukouksistanne nuorisotyön puolesta! :)


Terveisin, Julia

69 katselukertaa
bottom of page