top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Kuukausitervehdys

Hei seurakunta,


Heinäkuun alussa järjestimme nuorten- ja lastenleirit. Meillä oli todella hauskat ja varmasti myös ikimuistoiset leirit! Lapset ja nuoret saivat oppia lisää Jumalasta ja raamatusta sekä viettää paljon aikaa yhdessä. Koppipallo oli suosittu ajanviettotapa molemmilla leireillä. Meidän seurakunnassamme on mahtava joukko lapsia ja nuoria, ja seurakunnallamme on todella hieno tulevaisuus, kun he ovat osa seurakuntaamme.


Molemmilla leireillä oli myös ihanat ohjaajat ja keittiöväki, ja olen todella kiitollinen jokaisesta vapaaehtoisesta, joka oli mukana leirillä. Ilman heitä leirit eivät olisi olleet mahdollisia.


Syksy ja koulujen alku alkavat jo lähestyä, ja sen myötä myös uusi toimintakausi seurakunnassa. Pyhäkoulut, varkki-illat ja nuortenillat alkavat taas. Haluaisinkin pyytää, että muistatte lapsi- ja nuorisotyötä rukouksin, kun aloitamme uudestaan, että Jumalan näky ja tahto voisivat tapahtua, ja että voisimme tavoittaa mahdollisimman monia lapsia ja nuoria. Tarvitsemme myös vapaaehtoisia lapsi- ja nuorisotyössä. Jos haluaisit tulla mukaan palvelemaan, voit olla minuun yhteydessä.


Psalmi 23 on puhutellut minua paljon viime aikoina, ja varsinkin sen ensimmäinen jae "Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu." Kun luotamme Jumalaan, voimme olla varmoja siitä, että hän pitää meistä huolen. Rukoilen, että tämä raamatunkohta voisi rohkaista teitä jokaista.


Ihanaa elokuuta teille kaikille,

Julia Vuorinen

Nuorisotyöntekijä

70 katselukertaa
bottom of page