top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Kesäkuun tervehdys

Hei seurakunta,

Kevät on edennyt kovaa vauhtia ja nyt onkin jo kesäkuu. Kevätkausi on mennyt todella hyvin nuorisotyössä. Varkki-illat ja nuortenillat ovat pyörineet hyvin koko kevään aikana ja illoissa on myös käynyt paljon uusia nuoria. On ollut paljon erilaisia tapahtumia ja vierailuja eri seurakunnissa ja tapahtumissa. Kevät on ollut kiireinen, mutta täynnä monia todella hyviä hetkiä. On hienoa nähdä mitä Jumalaa tekee nuorten elämissä ja miten hän on rakentanut yhteyttä nuorten keskellä. Nuorten toiminta jatkuu myös kesällä vähän epäsäännöllisimmin ja heinäkuun alussa on leirit, jotka ovat usein koko kesän kohokohta.

Kesällä on myös luvassa hyviä tapahtumia, ja pitkän tauon jälkeen Juhannuskonferenssi järjestetään taas Keruulla. Konferenssiin tarvitaan paljon talkoolaisia, joten jos pääset mukaan auttamaan voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi Juhannuskonferenssin sivuilta. Liitteenä lisää tietoa Konferenssista.

Mikäli et pääse Keuruulle asti juhannuksena niin Suvirannassa järjestetään myös juhannus tapahtuma perjantaina 24.6. klo 11 eteenpäin. Tapahtuman järjestää Kouvolan alueen Helluntaiseurakunnat. Liitteenä lisää tietoa tapahtumasta.

Kiitos kun muistatte nuorisotyötä rukouksin! Haluaisin erityisesti pyytää, että muistaisitte kesän lasten sekä nuortenleiriä rukouksin.

Ihanaa kesäkuuta ja kesää teille jokaiselle!

Ystävällisin terveisin,

Julia Vuorinen

Nuorisopastori

67 katselukertaa
bottom of page