top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Joulukuun tervehdys

Hei seurakunta,


Joulukuu on mun lempi aika vuodesta. Joulun aika tuo mukanansa ihania muistoja vuosien takaa ja kivoja perinteitä. Olen sen verran yli-innokas joulusta, että yleensä joulukuusi ja joulukoristeet ilmestyvät jo marraskuussa, ja joulumusiikki soi asunnossani jo hyvissä ajoin. Odotan aina innolla jouluruokia ja herkkuja, tunnelmallisia joulukonsertteja, ja aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Suurin syy miksi pidän joulusta niin paljon on, että se tuo ihmeellisen rauhan, ilon ja toivon kaiken keskelle. Joulu muistuttaa meitä siitä, että vapahtajamme on syntynyt ja sen takia meillä on toivoa. Jeesus tuli maailmaan tuomaan toivoa, rakkautta ja Jumalan armoa.


Ehkä tänä vuonna mekin voisimme osoittaa toivoa ja rakkautta meidän ympärillä oleville ihmisille. Kun rukoilemme, uskon, että Jumala tuo mieleen joitain läheisiä tai ystäviä tai naapureita, joita voisimme ilahduttaa tänä jouluna. Jokainen meistä tarvitsee aina välillä muistutuksen siitä, että kaiken pimeyden keskellä on olemassa toivoa. Ja toivottavasti voisimme myös osoittaa lähimmäisen rakkautta ympäri vuoden.


Nuorisotyössä menee tällä hetkellä todella hyvin, ja on ollut hienoa nähdä minkälainen yhteys on syntynyt nuorten välillä. Nuoret ovat myös kokeneet tämän seurakunnan omakseen ja ovat löytäneet siitä kodin. Halusin myös kiittää teitä seurakuntalaisia siitä kuinka ihanasti ja lämpimästi olette ottaneet nuoret ja varkit vastaan. Kiitos erityisesti teidän rukouksista!


Joulukuun 19. päivä saamme viettää yhdessä seurakunnan joulujuhlaa. Innokkaana jouluihmisenä odotan tietysti innolla joulujuhlaa ja sitä, että saamme yhdessä juhlia Jeesuksen syntymää. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle, ja ehkä tämä on myös hyvä mahdollisuus kutsua joku ystävä tai perheen jäsen mukaan seurakuntaan ensimmäistä kertaa.


Uusi vuosi tuo muutoksia ja uusia mahdollisuuksia. Kyselimme teiltä Jumalanpalvelusten ajankohdasta ja äänestyksen perustella vuoden alusta sunnuntain Jumalanpalvelukset ovat aina klo 11. Rukoillaan yhdessä tulevan vuoden puolesta!


Ihanaa ja siunattua joulun aikaa teille jokaiselle!


Ystävällisin terveisin,


Julia

Nuorisopastori

41 katselukertaa
bottom of page