top of page
  • Kirjoittajan kuvaKVL Helluntaiseurakunta

Huhtikuun Pastorin Tervehdys

Hei seurakunta,


Viimeisen parin kuukauden aikana olemme nuorten kanssa käyneet vierailemassa nuortenilloissa muutamalla eri paikkakunnalla, joissa olemme toteuttaneet yhteisiä nuorteniltoja. Helmikuussa järjestimme nuortenillan Helsingissä, johon osallistui reilu 100 nuorta. Oli hienoa nähdä, kuinka nuoret saivat tutustua uusiin ihmisiin ja saimme viettää hyvän yhteisen illan. Se muistutti minua siitä, kuinka tärkeä yhteys on. Tämä on voimavara, jolla mahdollistamme Jeesuksen antaman yhteisen mission.


Maaliskuussa järjestimme myös ensimmäistä kertaa Kids Action- illan seurakunnallamme yhdessä vapaaseurakunnan kanssa. Tämä lasten toimintailta oli suunnattu 1-6 luokkalaisille ja tapahtumassa oli noin 70 lasta. On hienoa, että voimme tehdä yhteistyötä vapaaseurakunnan kanssa ja näin tavoittaa tämän kaupungin lapsia. Toukokuussa 14.5. järjestämme seuraavan Kids Action- tapahtuman, jonka toiveena olisi tavoittaa vieläkin useampi lapsiperhe, joten kutsutaan rohkeasti ystäviämme ja naapureita mukaan!


Yhteyden merkitystä korosti vielä viime viikonlopun Tellus- lähetystapahtuma, jonka teemana oli “tämän sukupolven aikana”. Toivon että voimme olla yhdessä mahdollistamassa sen toteutumista myös Kouvolassa.


Hyvää ja aurinkoista alku kevättä teille jokaiselle!


Ystävällisin terveisin,


Julia Vuorinen

Nuorisopastori

100 katselukertaa
bottom of page